divendres, 11 de desembre del 2009

ARBRE DE NADAL 09

L’Associació d’Alumnes de l’IES Dr. Puigvert us convida, a l’alumnat, a les seves famílies, al professorat i a tot el personal, a participar en una acció conjunta per celebrar junts l’arribada del Nadal. Què cal fer?
Aquí teniu el nostre avet, feliç en el seu medi natural


i aquestes són les instruccions a seguir:

- Aneu al costat esquerra d’aquest text i guardeu la fotografia al vostre ordinador personal (poseu el ratolí sobre l'arxiu de la imatge, cliqueu el botó dret i “guardeu imatge com” en format jpg.). No us preocupeu perquè ara es vegi tallada, se us guardarà bé i així tindrà més definició.
- Obriu la imatge amb algun programa tipus Paint, Photoshop o similar.
- Dibuixeu, pinteu, enganxeu o escriviu missatges sobre la imatge de l’avet sense modificar el format original de la fotografia. Podeu optar a posar o no el vostre nom.
- Guardeu la imatge decorada en format jpg.
- El resultat s’enviarà com a arxiu adjunt, mitjançant correu electrònic, a l’adreça: nadal09puigvert@gmail.com. Penseu en enviar-les abans del dia 14 de desembre.

Les fotos rebudes es projectaran al vestíbul durant l’última setmana del trimestre. Entre tots i totes haurem guarnit el nostre arbre de Nadal.


Durant les vacances de Nadal podreu veure totes les participacions a la nostra web: http://www.iespuigvert.org/ o en el nostre blog: http://alumnespuigvert.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada